Lid worden


INFORMATIEBIJEENKOMST WERKZAAMHEDEN HOV LEEK

2-7-2018
Datum 2-7-2018
Tijd 19:30 tot 21:00
Locatie De Postwagen, Hoofdstraat 53 in Tolbert.

 

Geachte heer, mevrouw,

De provincie Groningen en de gemeente Leek organiseren maandag 2 juli een informatiebijeenkomst voor bedrijven van de bedrijventerreinen Leeksterveld en Leeksterhout. Eind oktober starten de werkzaamheden ter voorbereiding van de aanleg van de P+R-voorziening vanuit het project HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) Leek. Hiervoor worden de rotondes op de provinciale weg N372 verbeterd, de bushaltes aangepast en een aparte busbaan aangelegd, waarlangs de bus de A7 rechtstreeks kan verlaten. Tijdens deze werkzaamheden wordt er ook onderhoud gepleegd aan de N372. Tijdens die werkzaamheden is de N372 gefaseerd beperkt beschikbaar of gestremd.

Uitnodiging

Tijdens de informatiebijeenkomst brengen wij u op de hoogte van de werkzaamheden en willen wij met u in gesprek om de bedrijventerreinen tijdens de werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar te houden. U bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op:

maandag 2 juli 2018, vanaf 19.30 uur bij De Postwagen, Hoofdstraat 53 in Tolbert.

Als u van plan bent om te komen wilt u zich dan aanmelden bij Ton Bruikman van de projectorganisatie HOV Leek, via t.bruikman@provinciegroningen.nl .

Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) Leek

De gemeente Leek en de provincie Groningen verbeteren de busverbindingen tussen Leek en Groningen. Hiervoor wordt langs de route een aantal maatregelen genomen.
Het maatregelenpakket HOV Leek is op 1 april 2015 vastgesteld door de gemeenteraad van Leek. Op 23 september 2015 hebben Provinciale Staten hierover een besluit genomen. Meer informatie over het project HOV Leek vindt u op www.leek.nl/hov.

 

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Ton Bruikman van de projectorganisatie  HOV Leek, telefoonnummer 06 15068132 of per e-mail t.bruikman@provinciegroningen.nl

Met vriendelijke groet,

Namens de projectorganisatie

P. Nijland

Projectmanager HOV Leek

Deze brief is elektronisch aangemaakt en daarom niet ondertekend.


Deel dit bericht

Meer