Lid worden

Sylvaphane Plastics

Sylvaphane is sinds tientallen jaren de specialist in de productie en verwerking van flexibele verpakkingsfilms van PolyEtheen, PolyPropeen en Cellofaan.

Sylvaphane Plastics in Tolbert is producent van flexibele verpakkingen en folie. Ons brede leveringsprogramma omvat met name LDPE, HDPE, LLDPE en MDPE. Uit deze materialen  produceren we zelf folie met behulp van 20 uiterst geavanceerde 3-laags blaasextruders.  Er kan worden gekozen voor een uitvoering in vlak- buis- en halfbuis in allerlei verschillende diktes, kleuren en maten.  We kunnen met onze flexodrukpersen bedrukken tot 8 kleuren. Op moderne  sealmachines  wordt de folie verder verwerkt tot al dan niet bedrukte kratzakken, pallethoezen, bodemlaszakken, bagloaders, etc.

Sylvaphane Holland in Leek levert aan afnemers in heel Europa verpakkingsfolies m.n. op basis van polypropeen, cellofaan en polyester. Sylvaphane Holland beschikt over ruime werkvoorraden folie in allerlei breedtes, diktes en uitvoeringen. Verder hebben we een groot aantal hightech rollen-snijmachines waarmee rollen snel en efficiënt op de juiste maat kunnen worden gesneden. Deze materialen kunnen desgewenst worden voorzien van macro- of laserperforatie en een 8 kleuren bedrukking in HD-flexo.