Lid worden

Hofland Rubber BV

Producent en groothandel van rubberproducten, zachte afdichtingen en zacht pvc.

Hofland Rubber in Tolbert produceert rubberproducten met behulp van een uitgebreid machinepark. Onze expertise is het produceren van kleine series rubberartikelen met een korte levertijd. Met ons hechte team werken we samen met onze klant naar het gewenste eindresultaat.

Kort gezegd kun je bij Hofland terecht voor:

Door onze lange historie hebben we veel ervaring met rubberproducten en toepassingen. Ben je op zoek producten van rubber en heb je deze snel nodig? Of zoek je een (speciaal) rubberprofiel of vormartikel uit een matrijs? Bij Hofland Rubber staan we paraat om jouw rubberproducten volgens de hoogste standaarden te produceren.

Voor iedere toepassing een passende oplossing.

Historie van Hofland Rubber

We kunnen buigen op een enorme historie: Hofland is al sinds 1946 actief in Groningen. Een stuk eerder dan we tot nu toe altijd dachten! Destijds onder de naam Heeneman Techniek. In 1993 krijgt het bedrijf de naam Hofland Deltaflex. Onder die naam wordt er hard aan de weg getimmerd en krijgt het bedrijf in 2018 ISO-certificering. In dat zelfde jaar werden we ook winnaar van de laatste BVL Jaarprijs.

In 2021 werd Hofland Deltaflex Rubbertechniek overgenomen door de Hevea Holding en gaat sinds 2023 verder als Hofland Rubber. Kortom: een ruime geschiedenis voor een bescheiden bedrijf uit het Noorden. En hoewel de tijdlijn al indrukwekkend is; er staan nog vele stappen op de planning

 

Groothandel
fabriek
productent van rubber- en afdichtingsproducten