Lid worden

HTX Automatisering

HTX automatisering, Kennis van ICT

In het oerwoud van ICT-leveranciers valt HTX automatisering beslist op door haar scherpe focus op professioneel partnership. Wij verplaatsen ons elke dag opnieuw volledig in u, onze klant. Dat doen we met passende detachering, degelijk advies, correcte levering van hardware en software, en deskundig beheer en onderhoud van uw ICT-infrastuctuur. We willen graag hélpen: we sturen u nooit het bos in.

 

Bij HTX automatisering beseffen we goed waar we vandaan komen. In 1993 begon met één man op het bekende "zolderkamertje". Dankzij het vertrouwen van onze klanten konden we door de jaren heen met succes inspelen op de meest uiteenlopende klantvragen. Uit deze wisselwerking ontstond een voortdurende toename in onze diensten, producten en mogelijkheden. We zijn flink gegroeid, maar koesteren - lean and mean- tegelijkertijd onze bescheidenheid.

 
htxleek

De onderneming

Ons bedrijf bestaat uit enkele tientallen ICT-engineers en -specialisten, onder wie vele hoogvliegers.

Al onze medewerkers beschikken over de nodige certificaten, diepgaande vakkennis én de gedrevenheid om maatwerkoplossingen te zoeken voor uitdagende problemen.

We zijn ondernemend en etaleren daarbij een nuchtere no-nonsense aanpak. "We dóen het gewoon", is een gevleugelde uitspraak bij ons.

Detachering
Consultancy
Cloud
Infrastructuur
Office365
Storage
Kapteynlaan 25
9351 VGLEEK

0594-580000
info@htx.nl
www.htx.nl