Lid worden

AB Vakwerk

About us

AB Vakwerk is een van de grootste, snelst groeiende aanbieders van personeelsdiensten in Noord-Nederland die landelijk tot de top tien behoort.

Vanuit de vestigingen in Leek, Drachten, Dokkum, Sneek, Berlikum, Wolvega, Emmeloord, Zwaagdijk, Obdam, Middenmeer en Purmerend worden diensten aangeboden op het gebied van Uitzenden/Detacheren, Payroll, Agrarische Bedrijfsverzorging, Werving & Selectie, Re-integratie en Personeelsadvies.

We zijn met 1100 vaste vakkrachten en 6000 Nederlandse en Poolse medewerkers een onderneming van formaat, die sterk regionaal is georiƫnteerd. Bovendien zeer flexibel en in staat om snel te anticiperen op veranderingen in de markt.

Zo werken we samen met onze opdrachtgevers in de sectoren Agri en Food, GWW, Bouw, Groen, Industrie, Techniek en Logistiek aan groei.

AB Vakwerk is dichtbij, in de meest brede zin van het woord: nadrukkelijk aanwezig, optimaal bereikbaar, lokaal betrokken en spreekt de taal van relaties. Snel en vakkundig bemiddelen. Met passie voor dienstverlening zorgen voor de juiste medewerkers, op de juiste plaats. Dat is ons uitgangspunt.